Cater en Co

Wie zijn wij - Cater en Co

Wij zijn Claudia en Marvin Wijnants, eigenaar met passie!

Het ontstaan van Cater & Co:

'Marvin'
Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de horeca. Ervaring heb ik opgedaan in diverse takken van de horeca; als eerste met een bijbaantje in een sportkantine en later na m’n horecastudie op diverse plekken de fijne kneepjes van dit mooie vak geleerd.

In 2000 had ik een mooie baan bij een theater in Leiden als horeca supervisor. Vanuit daar kreeg ik de kans om een cateringbedrijf over te nemen.
Dit was voor mij de uitgelezen kans om voor mijn zelf te beginnen en heb dit dan ook met beide handen aangepakt. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen moment spijt van gehad.

Elke dag weer anders:

Het bijzondere van cateraar zijn is dat geen dag hetzelfde is. Sta je de ene dag bij mensen in hun keuken te koken voor een walking dinner zo sta je de andere dag catering te verzorgen voor een groot evenement voor een bedrijf. Maar ook zijn wij inzetbaar bij de vervelende gebeurtenissen van het leven. Zo doen we ook al jaren catering bij uitvaarten en opbaringen. Mooi om mee te maken hoe dankbaar mensen kunnen zijn als je die last uit handen neemt.

Visie:

Dat ik iets voor mijzelf wilde beginnen had ik al vroeg door. Deze wens kwam voort uit een gevoel dat het beter en vooral persoonlijker kan en moet.
De uitdaging voor mij is dat ik altijd een manier moet vinden om alles voor de klant te kunnen verzorgen.

Het mooie aan dit vak is dat je direct de reacties kunt zien. Ik streef altijd naar een hoog kwaliteitsniveau, voor zowel de producten die wij verzorgen als het personeel en de totale uitstraling.

'Claudia'
Na het conservatorium hbo Dans te hebben afgerond ben ik gaan werken bij het internationaal danstheater. Hier heb ik jaren in de grootste zalen van Nederland en ook buitenland mogen dansen. Daarna ben ik een hele andere kant op gegaan. Ik ben les gaan geven aan kinderen met een beperking bij Kentalis.

Vanaf 2000 ben ik samen met Marvin in ons cateringbedrijf gaan werken. Als “gastvrouw” ben ik bij grote en kleine klussen altijd aanwezig om alles in goede banen te leiden. De afwisseling vind ik heerlijk. Bij elke klus is het omgaan met mensen een belangrijke basis. Catering is een fijne bedrijfstak om werkzaam in te zijn. De uitdagingen aangaan met altijd als doel een goed resultaat. Waar ik vroeger warm werd van het applaus in de zalen zijn nu de hartverwarmende reacties de kers op de taart.

Ook op kantoor ben ik vaak te vinden en ben dan vooral bezig met de planning en het maken van offertes. Het is altijd fijn als mensen ons bellen met een cateringvraag en wij dat van begin tot eind mogen begeleiden.

Ik zie graag uw offerteaanvraag tegemoet.

Wij verzorgen graag uw catering in de regio Zoetermeer, Den Haag en omstreken.

Bestel ons assortiment direct online!

Heeft u liever eerst een offerte dan maken wij die graag voor u. Vul vrijblijvend uw gegevens in bij ons offerte formulier en wij nemen persoonlijk contact met u op.